Fara stoc Set constructie Clementoni, Hidroavion si Barca Rapida, 130 piese, 2 modele posibile, pentru copii de peste 8 ani

 

Un set stiintific extins pentru a descoperi principiile hidrodinamicii si ingineriei navale într-un mod simplu si distractiv!

Construieste Hidroavionul si Barca de tipul Speed Boat si arunca-te intr-un ocean de aventuri pe masură ce descoperi secretele ingineriei navale!
Conține mai mult de 130 de piese, inclusiv: eleroane reglabile, palete care se rotesc efectiv si un modul de transmisie.

Sub titulatura Science & Play, Clementoni a dezvoltat o gama seturi de construit vehicule din cele mai diverse, de la automobile si motociclete, la vehicule de teren, avioane si barci.

Toate sunt bine documentate, fiind sub licenta SCMG Enterprises Ltd. Science Museum din Londra si .reflecta modurile de functionare a partilor mecanice din componenta unui vehicul.

Setul de constructie Clementoni, 2 in 1, "Hidroavion si Barca Rapida" va fi cu siguranta o atractie pentru copiii de peste 8 ani.

 

Cele 2 modele pot fi construite doar pe rand, nu simultan!

Dimensiuni cutie: 28 x 19 x 5 cm

Varsta Jucatori: 8 ani+

Produs si distribuit de Clementoni, Italia

 

ATENTIE! Contine piese mici care pot fi inghitite! Interzis copiilor sub 3 ani!

Caracteristici joc
Varsta jucatori 8+ ani


 

Set constructie Clementoni, Hidroavion si Barca Rapida, 130 piese, 2 modele posibile, pentru copii de peste 8 ani

Nota: toate produsele listate pe site au preturi cu TVA inclus.

  • Vizualizari: 432
  • Producător: Clementoni
  • Cod produs: 8005125501427
  • Disponibilitate: Fara stoc
  • 49 Lei
  • Fără TVA: 49 Lei

Etichete: set science & play