Confidentialitate si protectia datelor

Site-ul cardgames.ro, este administrat de S.C. Eurodata Serv SRL, denumita in continuare Eurodata, cu sediul social in Bucuresti, str. Maior Coravu 27, sect.2, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3211/1997, avand Codul Unic de Inregistrare RO 9403236.

Prin completarea formularului de inregistrare, clientul isi da implicit consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii magzinului online in urmatoarele scopuri:
1. Contactul cu clientii;
2. Prelucrarea si livrarea comenzilor;
3. Transmiterea de mesaje de informare;
4. Transmiterea de newsletter prin email, daca clientul a bifat optiunea la inscriere.

Persoanele fizice, cliente ale site-ului, au urmatoarele drepturi:
1. Sa cunoasca care sunt datele personale inregistrare, stocate si prelucrate.

Datele prelucrate pe site sunt: Nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de email.
2. Sa cunoasca scopul prelucrarii datelor. Datele sunt prelucrate in vederea emiterii facturii fiscale si livrarii comenzii la client.
3. Sa cunoasca durata stocarii datelor personale. Datele sunt stocate atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui magazin virtual.
4. Sa solicite modificarea sau stergerea datelor personale. Daca doriti acest lucru, va rugam sa trimiteti email cu titlul “Date personale”, la adresa de email office[@]eurodata.com.ro. In email trebuie sa specificati datele personale pe care le doriti sterse sau modificate, precum si parola de acces la site, ca sa va putem verifica identitatea. Va vom confirma prin email executarea operatiunii solicitate de Dvs.
5. Sa fie informate si sa isi exprime acordul sau dezacordul, in cazul in care trebuie sa comunicam datele personale altor operatori, cu exceptia firmei de curierat si dupa caz, autoritatilor publice ale statului, la solicitarea acestora. 
6. Sa se adreseze autoritatii competente pe teritoriul Romaniei, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. 

Mai multe informatii despre protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, puteti gasi pe site-ul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Site-ul autoritatii este http://dataprotection.ro/. 

Furnizarea datelor Dvs. este o masura indispensabila pentru finalizarea comenzii, respectiv facturarea si livrarea produselor comandate. Refuzul Dvs. determina imposibilitatea acceptarii comenzii.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

Clientul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, veterinaria.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea. In cazul in care, clientul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa ne anunte in cel mai scurt timp. 

Informatiile furnizate site-ului nostru sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (pregatirea comenzilor, completarea documentelor fiscale), conform legilor in vigoare. Nu furnizam adresa dvs. de e-mail unor terti, nu incurajam spam-ul si nu facem publice datele furnizate de clientii nostri fara acordul acestora.

Clientii pot refuza stocarea datelor personale in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea lor din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date, prin e-mail la adresa office@eurodata.com.ro

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si a Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Eurodata Serv SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este acela de a se primi/prelucra/factura/livra comenzile de produse inregistrate pe site.

Refuzul de a furniza aceste informatii determina implicit imposibilitatea de a prelucra comenzile dumneavoastra.