Returnarea produselor

Politica referitoare la conditiile de retrageri si retururi se aliniaza prevederilor Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Termenul de retragere
Aveti dreptul de a returna produsul sau produsele achizitionate din magazinul nostru, in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute in mod expres mai jos. Perioada de retragere de 14 zile calendaristice incepe de la data in care Dvs. intrati in posesia fizica a produsului/produselor.

Exercitarea dreptului de retragere
Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa informati Vanzatorul cu privire la decizia de retragere, utilizand o declaratie neechivoca trimisa prin e-mail sau prin completarea formularului de returnari de pe site. In cazul transmiterii prin e-mail, continutul declaratiei Dvs. prin care va exercitati dreptul de retragere, trebuie sa contina urmatoarele date:

Nume si prenume:
Adresa de e-mail:
Numar de telefon:
Numarul si data facturii:
Produse:
Motivul returului: (*optional)


Vanzatorul va transmite prin e-mail, confirmarea de primire a cererii Dvs. de retragere. Pentru a respecta termenul limita de retragere de 14 zile calendaristice, este suficient sa transmiteti Vanzatorului comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Comunicarile transmise dupa expirarea perioadei de retragere, nu vor fi luate in considerare.

Consecintele returnarii
In cazul in care decideti sa returnati un prdus, va vom rambursa contravaloarea produsului/produselor, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care ati lansat cererea de returnare, cu conditia sa oferiti toate elementele necesare efectuarii platii in contul Dvs. Plata contravalorii produselor se va face prin banca in contul bancar specificat de catre cumparator.


In cazul in care doriti sa va exercitati dreptul de returnare, aveti obligatia de a expedia produsele sau de a le returna vanzatorului in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care i-ati comunicat decizia de returnare. Puteti returna orice produs, in termenul stipulat anterior, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii: produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (nedeschis, nederiorat si cu documentele care l-au insotit, - factura sau alte documente, dupa caz).

Important: Costurile de transport aferente returnarii produsului/produselor ce fac obiectul cererii de retragere vor fi suportate integral de catre Dvs.